Case stories

téléchargementEnglish


ZOUND INDUSTRIES | Lunch & Lärande

logowww.zoundindustries.com

IMG_6547

Youndeh, Mood Manager, ber Sacrebleu att animera Zound Industries Lunch & Learning. Under lunchen visade vi kortfilmer om aktuella ämnen som artificiell intelligens, sociala nätverk, mångfald och inkludering etc. Målet var att diskutera aktuella händelser genom inspirerande och kreativa kort-filmer.

[Läs mer ]


SEB | Kortfilmbibliotek

téléchargementwww.seb.se

SEBKristina, chef för Learning Management, etablerar med Sacrebleu ett bibliotek av kortfilmer för att animera sina workshops för Learning Management.


EA DICE | CREATIVITY WORKSHOP
ladda ned
www.dice.se35211762830_1bcaba3b4a_oMassimiliano, HR-studio Europa, behövde utveckla en dialog inom sitt team om två specifika ämnen: “Kultur & idéer” påverkan och betydelsen av konst för att skapa nya idéer. De valda kortfilmerna presenterade olika konstnärliga genrer (målning, dans, musik ….) och deras inverkan på karaktärerna. “Förändringar ” Syftet med detta ämne är att definiera vad som är förändring. Kortfilmer visar hur man kan trigga igång en positiv förändring, påverkan av förändringar på karaktärernas liv (negativt eller positivt) och analys av deras reaktion.

[Läs mer]

DIESELVERKSTADEN | Min Första Bio


imageswww,dieselverkstaden.seAstara_Jan_2019-6

Har du någonsin hatat den tecknade filmen du tittar på och har ingen aning om hur du får ditt barn att upptäcka nya? Du är välkommen till vår workshop!

Anna Olin, Kulturstrateg och katarina Weidhagen, Producent ber Sacrebleu att inrätta ”Min första Bio”, en baby workshop som introducerar den magiska världen för tecknad film. Vårt mål är att ge dig nyckeln till att välja högkvalitativ och anpassad film för ditt barn. Så att barnet kan utveckla sin smak i filmer genom att titta på olika stilar så att barnet utvecklar egen smak.

[Läs mer ]


TORTENS |Kreativitetsverkstad

logo2xwww.torstens.se

34923898824_3b0ed298ab_o

Spiros, HR-chef ville skapa en dialog inom den nya medlemmen i teamet (bartender, kock, leverans …) .. Vi väljer tillsammans kortfilmval kring ”Diversity”. Genom vårt urval försökte vi definiera vad som är mångfald. Betydelse som visar olika karaktärer med olika personlighet och hur de kan (eller inte kan) passa ihop.

[Läs mer]


Om FöretagWorkshop för företag
Boka en konstverkstad för ditt företag! Få ny insikt i våra kreativa miljöer.

Explore the topicsUtforska våra ämnen|Företag
A | Achieving service excellence, Advertising…..

Explore TopicUtforska våra filmer|Företag
Hur väljer vi våra filmer? Titta på vårt filmgalleri. 

GIF Extrait Vidéo CMOm Barnvisning
Våra kortfilmer introducerar pedagogiska nyckelämnen som utvecklats för förskolor…

FormsUtforska våra ämnen|Barn 
A|Africa, Animals,  Around the World, Asia, Autism…

AfricaUtforska våra filmer|Barn
Hur väljer vi våra filmer? Upptäck vårt bibliotek med 500 barnfilmer…